За строителното дружество

Компанията е основана през 2003 за развиване на успешно стартиралите дейности в сферата на недвижимите имоти и строителството. Понастоящем, компанията е едно от най-бързо разрастващите се строително-инвестиционни дружества, което съчетава новаторски идеи. Ударението е върху усъвършенствения стил на дизайна и превъзходното качество на строителните работи по жилищни, офисни и туристически имоти в София, Банско и по черноморското крайбрежие. Всеки нов проект определя компанията като строител с устойчиво бъдеще в недвижимия сектор.

В София, компанията изпълни строителството на бизнес комплекс, включващ Феста Барцело-хотел „София, банк и луксозна офис сграда до бул. „България” – местност „Манастирски ливади”.

Навлизането на компанията на пазара на жилищни имоти бе осъществено от комплекс „Феста Апартмънтс–София”, разположен на кръстовище на булеварди, в близост до парк. Дружеството вече е започнало ликсозния проект „Феста Апартмънтс-Дойран” на ул. „Ген Тошев” в София. В качестовото си на генерален изпълнител на почивни комплекси, дружеството е доказало своята квалифицираност и е надежден партньор в проектите  „Феста Апартмънтс-Страгите” в Банско, „Феста Премиум Ризорт” – Поморие и „Виа Понтика” в Поморие.